x

Hoe beoordeel jij onze service?

Hoe kunnen wij onze service verbeteren?

Visum aanvragen? Zo werkt het!

Voordat je op reis gaat is het handig om te checken of je een visum nodig hebt zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Of je een visum nodig hebt hang af van het land waarheen je wilt reizen. Vaak heb je voor verre reizen een visum nodig. Visums worden afgegeven voor een bepaalde tijd, deze tijd heeft te maken met het soort visum dat je aanvraagt. Voor de einddatum van het visum dien je het land weer verlaten te hebben.

 

Een visum aanvragen kan soms voor veel verwarring zorgen. Gemakkelijk en snel een visum aanvragen kan via de website www.visum.nl.  Op deze website kun je een visum aanvragen die voor jouw type reis van toepassing is. Per land zijn er verschillende visums mogelijk, deze opties staan allemaal op de website weergeven. Bij het aanvragen van een visum zijn er verschillende documenten nodig, de instructies hiervoor komen allemaal terug in het aanvraag proces.

 

Visum aanvragen, waar dien je rekening mee te houden:

  • Controleer of je paspoort nog tenminste 6 maanden na aankomst in het land geldig is
  • Controleer of je paspoort nog tenminste 2 lege visa bladzijden heeft
  • Controleer per land of er nog extra eisen worden gesteld
  • Begin tijdig met je visum aanvraag

Let wel op, aan het aanvragen van een visum zijn extra kosten verbonden die bij de visumprijs komen. Deze servicekosten zijn verschillend per visum aanvraag.

 

Maak gratis en snel jouw persoonlijke vakantie checklist! Lijstje makenarrow

Deel dit artikel


Geplaatst op


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *