x

Hoe beoordeel jij onze service?

Hoe kunnen wij onze service verbeteren?

Goedkope vliegtickets… waar begin je met zoeken?

Online zijn er tegenwoordig al zeer veel aanbieders, maar hoe vind je nou echt de goedkoopste vliegtickets?

 

Een handige vergelijkingswebsite is www.skyscanner.nl. Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen en vindt goedkope vliegtickets voor jou. Naast goedkope vliegtickets kun je ook hotels, autoverhuur en vakantie-aanbiedingen vergelijken. Het mooie van Skyscanner is dat de gehele dienst gratis is. Voor het zoeken van goedkope vliegtickets heb je wat geduld nodig. Het is namelijk slim om niet meteen de eerste beste tickets te boeken, je kunt beter elke dag even kijken of de prijzen misschien nog verder zijn gedaald. Begin dus al op tijd met het zoeken naar goedkope vliegtickets.

 

Lees hieronder hoe je in een paar simpele stappen opzoek kunt gaan naar goedkope vliegtickets.

 

 

Stap 1, kies je bestemming

De eerste stap is het kiezen van de bestemming. Hierbij kan er worden gekozen voor een retour ticket, enkele reis of stel je hele reisschema samen door meerdere bestemmingen te kiezen.

 

TIP: Vink de optie ‘’Vliegvelden in de buurt toevoegen’’ aan. Het kan zomaar enkele tientallen, misschien wel honderden, euro’s goedkoper zijn als je vertrekt vanaf een ander vliegveld in de buurt!

 

Goedkope vliegtickets, Skyscanner bestemmingspagina

 

Een leuke optie van Skyscanner is het selecteren van ‘’overal’’. Op deze manieren kun je veel ideeën opdoen voor als je nog niet weet waar je op vakantie wilt gaan.

 

Goedkope vliegtickets, Skyscanner functie ''overal''

 

 

Stap 2, selecteer je reisdatum

Stap 2 is het selecteren van de datum die je wilt vertrekken. TIP: selecteer de optie ‘’de hele maand’’ om zo precies te zien op welke dag de tickets het goedkoopste zijn. De prijzen voor een ticket kunnen per dag verschillen, zoek dus goed uit welke dag echt het goedkoopste is.

 

Goedkope vliegtickets, Skyscanner vertrekt en retourdatum

 

 

Stap 3, zoek de goedkoopste vliegtickets

Bij stap 3 krijg je het overzicht van de hele maand inclusief de prijzen. Hier kun je ook nog selecteren voor een directe vlucht, of een vlucht met 1 of meerdere tussenstops. Het is natuurlijk goedkoper als je kiest voor een vlucht met 1 of meerdere tussenstops. Selecteer de datums die het beste bij jouw reisschema passen én het goedkoopste zijn en vervolgens ben je klaar om te gaan boeken!

 

Goedkope vliegtickets, Skyscanner vliegtickets kiezen

 

 

Stap 4, tijd om te gaan boeken!

Klik vervolgens op ‘’vluchten tonen’’, hierna komt er een overzicht met gedetailleerde gegevens over de verschillende vluchten. Via de button ‘’ga naar site’’ kun je de geselecteerde vlucht op de website van de aanbieder boeken.

 

 

Maak gratis en snel jouw persoonlijke vakantie checklist! Lijstje makenarrow

Deel dit artikel


Geplaatst op


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *